Pots & Paper

In het piepkleine winkeltje Hear Hear in Amsterdam opent in het weekend van 12 en 13 april een pop-up shop: Pots & Paper. En dat gaat net zo leuk worden als dat het klinkt! De eerste verdieping van de winkel zal namelijk worden omgetoverd tot een walhalla van planten en papier. In de shop zal je stationery, prints, zeefdrukken, kaarten, linnen tasjes en natuurlijk planten vinden.

Het idee van Pots & Paper komt van Our Strange Nature, bestaande uit Annelies den Haerynck en Chris Reijnen. Hij is illustrator, zij een creatieve duizendpoot. Op initiatief van Rena Noordermeer, eigenaresse van Hear Hear, steekt het Belgische stel eindelijk de grens over. Na twee eerder edities is dit de eerste pop-up shop in Nederland. Rena: ‘Ik kende het concept van Pots & Paper via internet. Erg leuk, en het past bij mijn winkel. Het zal een idyllische ‘geheime tuin’ worden. Zelf ben ik al dagen hard aan het werk om keramieken potjes te maken. Je kunt ze in de pop-up shop voor het eerst kopen.’

In de shop zal ook het werk van Judith de Vries, een creatieveling mét groene vingers, en illustratoren Hyshil Sander en Sigline Bossuwé te bewonderen zijn. Kortom: genoeg mooie items te koop om wat groen in huis te halen. Voor wie zijn eigen planten zat is, is er een heuse plantenruil. Je kunt je oude plant ruilen voor een ander exemplaar. Kom zeker even een kijkje nemen in deze te leuke pop-up.

• Pots & Paper, in Hear Hear
• Heisteeg 8, Amsterdam
• Zaterdag 12 april (11:00-17:00) en zondag 13 april (12:00-17:00)
• Klik hier voor de site van Hear Hear en foto’s van de vorige editie

Deze blog is ook verschenen op de site van 101 woonideeën. Klik hier voor de link.

pots&paper